Babiččiny řezy

Budete potřebovat



Postup:

Na mírném ohni zahřejeme mléko, va kterém nacháme rozpustit máslo. V míse důkladně promícháme všechny sypké suroviny, přidáme vejce a mléko a vše vyšleháme dohladka. Těsto vylijeme do vymazaného vysypaného plechu, uhladíme a stejnoměrně posypeme broskvemi. Dáme do předehřáté trouby péci. Pečeme asi 25-30 minut při teplotě 200 stupňůC. Poté nechéme korpus zcela vychladnout. Z pudinku, tekutiny a cukru uvaříme puding a za stálého míchání přidáme želatinu. Za občasného zamíchání necháme zchladnout. Přidáme zakysanou smetanu a promícháme. Krém stejnoměrně rozetřeme na moučník a odložíme asi na 2-3 hod. do chladu. Před servírováním posypeme přes sítko kakaem.