Jahodový řez

Budete potřebovat



Postup:

Postup: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, šťávu z pomerančů a půlky citrónu, mléko, prosejeme mouky s práškem do pečiva a nakonec přidáme sníh z vyšlehaných bílků.
Dáme do vyhřaté trouby na 180% cca 15- 20min...každá trouba peče jinak, tak vyzkoušíme špejlí.

krém 1.- Tvaroh vyšleháme s van. cukry. Pudink vysypeme do mléka, promicháme a uvaříme. Ještě teplý zašleháme do tvarohu.
krém 2.- Šlehačku a pom. máslo vyšleháme najednou dohromady.

Upečený korpus necháme vychladnout. Na něj pak ještě za tepla nalejeme tvaroh s pudinkem a rozetřeme. Dáme vychladit. Na vychlazený rozetřeme šlehačku smíchanou s pom. máslem. Nakonec posypeme nastrouhanou bílou čokoládou.